inschrijven=be-fel-iratkozni

Az introtuction week/ héten kiderült hogy nekünk - a Társtud és Pszicho karnak- van a legjobbfej koordinátori csapata. Kalális körbehajózásra vittek, meg palacsinta vacsorára, meg vannak mentoraink is akik segítenek mindenféléven. Nekem spec a lukas biciklibelső foltozásban segítettek és mostmár mesteri fokon űzzük mert 7 lukat befoltozunk :) asszem ilyen rekordot is csak én tudok felállítani :)

Meg vannak sok nemzetközi ARCOK és ha már egykettővel jóban vagy körbeér az ismeretségi lánc, vicces amikor szóba jön valaki akit teljesen máshonnan ismerünk. Minden kedden van a Club Poema-ban international party, ami teljesen olyan mint minden party itt. A dj-k borzalmasak, én jobban tudok zenét választani és átkeverni mint ezek a hollandok. Egy darabig lehet élvezni a partit de aztán nagyon unalmassá válik és általában a bejárat előtt kötünk ki és beszélgetünk hajnalig, mert bent meleg és zaj van. De nem bánom, mert azért van pár hasonló emberke, akivel nem csak arról lehet beszélegetni, hogy "és az a te országodban hogy van?"

Az első block az EGYETEMEN november elejéig tart, addig 2 kurzusom van. Darabra kevés, de nagyon intenzív. 10 órát töltök az egytemen és még leglább ennyi a könyvtárban és a géP előtt.

Van egy Models of measure /alias SPSS órám. és sikerül egy 3as szintű kurzust választanom, és én csak az elsőt végezetm el. szóval nem lesz könnyű és a tetjében még ráadásul angolul is. bár ez a kisebbik probléma, a nagyobbik a statisztika része....

Feliratkoztam  egy Step órára is, sokkal táncosabb az amit ez a tanár tart, van benne sok Mambo, Chachacha lépés. De jó, mert van heti egyszer valami ami megmozgat. A napoi bicajozás már nem számít sportnak, mert állandóan csinálom. De azért még szeretem.

És van egy Cultural identities and diversities kurzusom, ahol a tanár nem annyira tud angolul, vagy csak nem biztos önmagában. De az előadásokat papírról olvassa fel, ezért azok elég unalmasak...sajnos. pedig ez az az óra ami érdekel. a tanár nagyon kedves, de nem motiváló. ezért nincs kedvem ezzel foglalkozni. Azért próbálom optimistán felfelfogni és hogy azért jó lesz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://utrechtleuk.blog.hu/api/trackback/id/tr801379969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása