vol.7_ látogatók, Rotterdam

2009.09.25. 13:18

Második látogatóim Fuzsi meg a Zsuzsi voltak. látogató=bezoeker

alias Fruzsi and Szusi, akár egy komikuspáros :)) Nagyon örültem hogy együtt tudtunk lenni azért egy kis időt. meg hogy talákoztam az itteni pajtikal is. főztönk haza kolbászból rakottkrumplit, hmmm. nagyon jó lett!!!
 
 
Voltunk rotterdamban ami egy nagy kikötőváros, és eleintre csalódottan sétálgattunk a modern épületek között. de aztán találtunk egy óriási piacot, meg a Kubus Házakat.
kikötő=haven
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ezek a házak 1978-84-ben épültek,  és ma is laknak, de egyet berendeztek museumnak. Szóval ebbe a kontextusba helyezve az épületeket, meg hogy lebombázték a régieket a 2dik WH-ban. így már érdekesebb volt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Az az ultra modern híd az Erasmus-bridge. nem hagyhattunk ki,mert hát a név/küldetés kötelez.  és persze azt avizes izét sem amit akár hívhatnának FUNtain-nak is, de éppenséggel nem tudom mi az. 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://utrechtleuk.blog.hu/api/trackback/id/tr831406262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

flowpow 2009.09.29. 17:08:46

Segítség valaki! hogyan kell úgy normálisan megszerkeszteni, hogy a képek ne csússzanak el? meg azt hogy a szöveg körbe legyen a kép körül!
puszV
süti beállítások módosítása